Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Suport de la Fundació Repsol als Jocs Special Olympics Reus 2016

14/11/2016

La Fundació Repsol i els Special Olympics Espanya han signat un conveni de col·laboració per l'organització dels Jocs Special Olympics Reus 2016, esdeveniment esportiu europeu per persones amb discapacitat intel·lectual, que es porten a terme a Reus del 23 al 27 de novembre. La signatura del conveni ha estat presidida pel regidor d'Esports i la regidora de Benestar Social de l'Ajuntament de Reus, Jordi Cervera i Montserrat Vilella.

A l'acte de signatura realitzat a l'Ajuntament de Reus hi han assistit també Luisa Roldán, gerent de l'Àrea Social de Fundación Repsol; Josep Francesc Font, director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona i Enric Blesa, president de Special Olympics Espanya.

Aquesta cita esportiva inclou sis modalitats: natació, bàsquet (femení, masculí i unificat), tennis, pàdel, gimnàstica rítmica i proves motrius, una modalitat esportiva exclusiva de Special Olympics. Es preveu que hi participin 800 esportistes, 200 entrenadors i delegats i 400 voluntaris.

Des de l'Ajuntament de Reus es considera aquesta edició dels Jocs Special Olympics com una nova oportunitat per recordar la importància de fomentar la inclusió social de les persones amb discapacitat, una tasca que té en l'esport una de les principals eines per fer-la efectiva.

Des de la Fundació Repsol s'ha explicat que l'objectiu de la seva col·laboració és potenciar els valors de l'esport com a instrument d'integració que demostra que el talent i l'esforç no entenen de discapacitats. El conveni signat estableix un suport per part de la Fundació Repsol als Jocs Special Olympics Reus 2016 per un import de 15.000 euros.

La Fundació Repsol té un important compromís amb la integració de les persones amb discapacitat en tots els àmbits de la vida i amb aquesta iniciativa reforça el seu suport a l'esport adaptat, com a eina d'inclusió social d'aquest col·lectiu.

Fitxers Relacionats: