Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Surt a exposició pública el projecte de construcció del camp de futbol de gespa artificial annex a l'Estadi Municipal de Reus

05/06/2023

L'Ajuntament de Reus ha aprovat de manera inicial i ha publicat a exposició pública el projecte de construcció del camp de futbol de gespa artificial annex a l'Estadi Municipal de Reus. El nou camp s'instal·larà al lloc que actualment ocupa un dels camps d’entrenament de gespa natural de l’estadi. Comptarà, a més de la instal·lació de gespa, amb la instal·lació de l’enllumenat amb llums LED i el tancament perimetral de la instal·lació. Aquest camp es podrà utilitzar per a entrenament i per a disputar competicions oficials i completarà les instal·lacions de l’Estadi municipal amb un camp de gespa artificial de nova generació que suposarà un complement als actuals camps i una alternativa a la gespa natural pels dies de pluja i per a poder garantir-ne el seu manteniment.

El pressupost d’execució del projecte és 741.645,58 €, amb unes obres previstes de 8 a 10 setmanes. El nou equipament ocuparà una superfície de 7.363,75 m2 en la que s’hi emplaçarà un terreny de joc de 102,5 m x 64,5 m. La resta de superfície perimetral serà pavimentada amb formigó. Aquest espai serà utilitzat per atendre totes les necessitats generades pel propi espai (passos de serveis, equips, manteniment, etc…). També s’ha previst adequar les zones adjuntes al lateral i del gol nord per a l’emplaçament en el futur d’una graderia bàsica. El tipus d’homologació serà l’establerta per la Federació Espanyola de Futbol per a camps d’aquesta tipologia. Els projecte també preveu l’adequació dels accessos, el tancament del perímetre i la instal·lació de divers equipament associat a la pràctica del futbol.

L’habilitació d’aquest camp forma part del paquet d’inversions presentat a finals de 2022 per a millorar les instal·lacions esportives de la ciutat que inclou, entre altres actuacions, la reforma de l’enllumenat dels camps de la Pastoreta, Mas Iglesias, Districte 5é, Reddis i Annex de l’Estadi Municipal amb la instal·lació de lluminàries LED que actualment es troben en licitació.