Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Tot a punt per a la XXI Cursa de les Dones

05/05/2023

Reus es prepara per acollir aquest diumenge, 7 de maig, la 11a Cursa de les Dones amb totes les inscripcions exhaurides des de fa setmanes. Els 2250 dorsals disponibles porten dies esgotats però fins el mateix dia de la cursa es pot col·laborar econòmicament amb la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre a través del Dorsal 0, que permet fer un donatiu amb l’import que es vulgui a través del web. Enguany l’organització de la cursa comptarà amb la col·laboració de més de 50 persones voluntàries. Per tant, un any més  l’esdeveniment es preveu tot un èxit a nivell de convocatòria i recaptació.

La Cursa de les Dones de Reus, organitzada per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus a través de l’Oficina de l’Esport Femen, ha crescut al llarg dels darrers anys fins convertir-se en l’activitat esportiva i solidària més multitudinària de la ciutat. Enguany el recorregut s’ha ampliat a 5 quilòmetres i recorrerà l’habitual circuit de les edicions anteriors amb un petit afegit a la zona de plaça de l’Univers. La jornada començarà a les 10 del matí amb les tres curses infantils, seguit de l’escalfament dirigit i a les 11h es donarà el tret de sortida de la Cursa de les Dones.

La recaptació d’aquesta edició anirà íntegrament destinada a la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre. Una entitat sense ànim de lucre arrelada al territori des de fa 30 anys. Els seus objectius són donar suport al malalts oncològics i als seus familiars, i en aquesta edició la lliga destinarà els diners recaptats a programes d’activitat física per a persones amb tractament.

Recollida de dorsals

Tal i com es va fer a l’edició passada, la recollida del dorsal, samarreta i bossa de benvinguda es farà al Polilleuger Alberich i Casas els dies 5 i 6 de maig de 9h a 21h ininterrompudament. No es lliuraran dorsals el mateix dia de la cursa.

Degut a la bona rebuda que va tenir l’any passat, a l’hora de fer la recollida del dorsal es podrà deixar la signatura a la lona commemorativa de la cursa.