reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Trobada multi esportiva d’escoles d’educació especial al Pavelló Olímpic Municipal

24/11/2017

Els centres educatius Alba, Nostra Senyora del Mar i Font del Lleó de Reus, han compartit una jornada esportiva al Pavelló Olímpic Municipal. Un total de 105 alumnes han desenvolupat diferents activitats físiques i esportives adaptades a les capacitats dels alumnes. El ball, el bàsquet i l’hoquei d’interior han omplert la matinal esportiva que s’emmarca en l’objectiu d’afavorir la pràctica esportiva dels alumnes amb necessitats especials en un entorn diferent al del centre educatiu i compartir amb altres alumnes una activitat lúdica i atractiva.

En aquesta ocasió l’escola de ball Wapacha Diversiti ha contribuït al desenvolupament de l’activitat amb la participació dels seus tècnics que junt amb els monitors del Consell Esportiu i els tècnics de Reus Esport i Lleure com a organitzadors.

La jornada, que tingut lloc aquest dijous, 23 de novembre, a més de l’implicació dels docents dels centres educatius compta amb el suport econòmic de la regidoria d’Esports i la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus.

El Regidor d’Esports Jordi Cervera i la regidora Montserrat Vilella que han assistit al final de la jornada han volgut destacar que aquesta activitat, que va sorgir la primavera de l’anterior curs escolar, ja s’ha incorporat al calendari de les escoles d’educació especial amb plena normalitat i comptarà amb una trobada per trimestre en concret els mesos d’abril i de juny.

Fitxers Relacionats: