reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Valoració satisfactòria de la Copa Del Rei d’Hoquei Patins Reus'16

28/02/2016

L’edició 2016 de la Copa del Rei Sobre Patins, celebrada al Pavelló Olímpic Municipal de Reus s’ha tancat a més de la victòria del Futbol Club Barcelona Lassa per un tanteig de 4 gols a 1 davant el Club Patí Vic amb una satisfactòria valoració per part de l’organització de la Federació Espanyola i de l’Ajuntament de Reus, representant per l’alcalde, Carles Pellicer.

Carmelo Paniagua , president de la RFEP i Jordi Cervera Regidor d’Esports i President de Reus Esport i Lleure SA en una primera reunió post final han ressaltat tant l’èxit de la competició copera, com l’organització de la OK Mini Copa desenvolupada de manera paral·lela a la gran competició.

Segons declaracions del President de la Federació “Estem molt satisfets amb el desenvolupament de tota l'organització d'aquesta emblemàtica competició com és la Copa del Rei i molt especialment amb tots els actes complementaris que s'han organitzat, molt en concret vull felicitar i agrair a l'Ajuntament de Reus l'esforç per organitzar per primera vegada en la història la OK Mini Copa”. Carmelo Paniagua també ha remarcat que “coneixem la capacitat organitzadora de Reus, i de la garantia professional de les seves organitzacions i ens sentim com a casa realitzant un excel·lent treball en equip amb tots els membres que la Federació a desplaçat a Reus per aconseguir un resultat tant satisfactori”.Jordi Cervera Regidor d’esports ha volgut remarcar “Reus és una ciutat esportiva, que amb aquesta Copa del Rei i gràcies a la difusió per les diferents cadenes de TV, per la retransmissió en estriming i als centenars d’espectador presents en les diferents jornades han pogut gaudir d’un gran espectacle esportiu i d’una molt bona organització. En els propers dies podrem fer el tancament definitiu d’aquesta organització i disposar de totes les dades per fer la valoració final” també el Sr. Jordi Cervera ha volgut destacar “ M’agradaria destacar el paper dels voluntaris i de tots els professionals que han participat per fer d’aquesta Copa un èxit organitzatiu de la Ciutat de Reus.”

La Copa del Rei ha viscut la setmana del 21 al 28 de febrer, diferents activitats complementaries, el dia 21 s’encetava amb l’exhibició de les modalitats de Patinatge de Velocitat, Freestyle, i Roler Derby i una patinada Popular, els dies 22, 23 i 24 era el torn de la formació i tecnificació reservada a l’hoquei base dels Clubs de la Territorial i un clínic i col·loqui per a entrenadors. Finalment dissabte 27 i diumenge 28 l’OK Mini Copa ha permès als equips infantils dels equips participants de la Copa excepte el Liceo, ocupant aquesta vacant l’equip del CN Reus Ploms.

El Pavelló Olímpic Municipal de Reus ha presentat una excel·lent entrada en les 4 jornades de competició superant de manera acumulada més de 7.000 espectadors.

Fitxers Relacionats: