reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

GIMNÀS MUNICIPAL

El gimnàs del Pavelló Olímpic Municipal compta amb una àmplia sala de fitness amb diferents tipus de màquines per a la pràctica de l'exercici físic. A més d'una sala polivalent per a realitzar classes dirigides i una sala que complementa als espais esportius.  

L'horari d'obertura és de dilluns a divendres de 7:30h a 22:00h i dissabtes de les 9:00h a les 14:00h, excepte en períodes especials com Nadal, Setmana Santa, vigílies de festiu i l’estiu (consultar horaris al 977 010 888).  

Un tècnic o tècnica especialitzats us assessorarà en tot el que es refereixi a l’ús dels aparells de sala, i a les activitats i serveis més interessants i a l’elaboració i al seguiment de programes d’entrenament i de condicionament físic personalitzat.

A continuació us recordem la distribució de sales, les condicions, mesures i afectacions derivades de l’aplicació de les mesures funcionals, de neteja, prevenció, servei de sala i activitats del gimnàs municipal del Pavelló Olímpic a partir del dia 26/10/2021, segons el protocol marcat pel PROCICAT i el Comitè d’Emergències de l’Ajuntament de Reus en funció de l’evolució de la pandèmia.

SALA GIMNÀS

Aquesta sala, amb una superfície de 308 m2 queda exclusivament dedicada a l’exercici d’activitats amb maquinaria de pesos guiats, pesos lliures i activitats cardiovasculars, quedant garantit el distanciament social mínim de 2m.

SALA A

Adequació de la pista poliesportiva del pavelló com a sala d’activitats dirigides

La sala d’activitats a la pista poliesportiva dedicarà 100m2 a les activitats dirigides en horari de 8:00h a 15:00h.

 

SALA B

Adequació vestíbul cota 4 com a espai d’activitats dirigides

El vestíbul de la cota 4 dedicarà 40m2 a les activitats dirigides en horari de 16:00h a 22:00h.

 

SALA C

Adequació sala 3 de la cota 4 com a sala d’activitats dirigides

La sala 3 de la cota 4 dedicarà 55m2 a les activitats dirigides de IOGA, IOGALATES i PILATES.

 

 

Ús del servei de gimnàs

  • Els usuaris hauran de complir escrupolosament les mesures de neteja prèvia i posterior dels elements utilitzats, d’acord a les instruccions previstes per a tots els materials i maquinaria.


Ús de les classes dirigides:

 

INFORMACIÓ DE CARÀCTER GENERAL:

RELLSA adoptarà totes les mesures establertes de neteja, ventilació i desinfecció de les instal·lacions i equips, en una freqüència mínima de 2 neteges de caràcter general previ a l’obertura del centre i al finalitzar l’activitat. A més a més reforçarà la neteja durant tot el dia i disposarà d’un servei de neteja que actuarà de manera puntual a requeriment del personal de sala.

RELLSA disposarà de cartells de senyalització i informació, tant de les mesures adoptades com de les obligacions i recomanacions als usuaris. Es marcarà el circuit de circulació per la instal·lació, que els usuaris hauran de respectar en tot moment.

RELLSA disposarà també dels elements d’higiene necessaris per a ús dels usuaris, com hidrogel, polvoritzadors de desinfecció i paper de neteja d’un sol ús, per tal de facilitar la individualització de la desinfecció per part de cada usuari dels elements que hagi utilitzat, tant al principi com al final de cada exercici.

Serà obligat per accedir al gimnàs netejar-se el calçat a utilitzar durant la sessió esportiva en el vestíbul d’entrada a la instal·lació, amb els mitjans que RELLSA determini.

L’ús de qualsevol màquina ha de ser unipersonal, no es podrà combinar màquines amb altres usuaris. S’ha de fer les repeticions i series que toquin de l’exercici abans de canviar de màquina i no es pot aprofitar el temps de recuperació d’un grup muscular per treballar-ne un altre.

Els usuaris hauran obligatòriament de fer ús de les papereres i contenidors de deixalles.

Les fonts d’aigua freda estaran en funcionament.

El personal de RELLSA, i especialment els responsables de sala, podran procedir en cas de necessitat, d’acord als protocols interns de seguretat, al tancament preventiu d’alguna o de totes les sales i, fins i tot, de tota la instal·lació.

Els usuaris que no compleixin amb les indicacions del personal de la sala o de les mesures establertes, podran ser sancionats o perdre la condició d’abonat.

Aquest protocol es complementa amb les mesures informatives als usuaris i la formació especifica del personal de servei vinculat al servei de les instal·lacions.

 

  • HORARI ACTIVITATS DIRIGIDES
 
 
 
 
 
Els abonaments al gimnàs donen accés a aquestes activitats, en funció del número màxim de persones que poden participar per la seva capacitat i de l’horari de cada tipus d’abonament.

En períodes especials com Nadal, Setmana Santa i Estiu, la programació es podrà modificar en horaris i continguts. (Consultar puntualment la programació).

 

 
 
  • TARIFES


Nous abonaments:  setembre i octubre 50% de la matrícula // març i abril 50% de la matrícula