reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

GIMNÀS MUNICIPAL

El gimnàs del Pavelló Olímpic Municipal compta amb una àmplia sala de fitness amb diferents tipus de màquines per a la pràctica de l'exercici físic. A més d'una sala polivalent per a realitzar classes dirigides i una sala que complementa als espais esportius.  

L'horari d'obertura és de dilluns a divendres de 7:30h a 22:00h i dissabtes de les 9:00h a les 14:00h, excepte en períodes especials com Nadal, Setmana Santa, vigílies de festiu i l’estiu (consultar horaris al 977 010 888).  

Un tècnic o tècnica especialitzats us assessorarà en tot el que es refereixi a l’ús dels aparells de sala, i a les activitats i serveis més interessants i a l’elaboració i al seguiment de programes d’entrenament i de condicionament físic personalitzat.

 

 

 

 

 

  • HORARI ACTIVITATS DIRIGIDES
 
 
 
 
 
 
Els abonaments al gimnàs donen accés a aquestes activitats, en funció del número màxim de persones que poden participar per la seva capacitat i de l’horari de cada tipus d’abonament.

En períodes especials com Nadal, Setmana Santa i Estiu, la programació es podrà modificar en horaris i continguts. (Consultar puntualment la programació).

 

 
 
  • TARIFES


Nous abonaments:  setembre i octubre 50% de la matrícula // març i abril 50% de la matrícula