reus.cat
Logo Reus Esport i lleure

GTranslate

 Contacte  
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888
  977 010 872

Treballa a Rellsa

 

Reus Esport i Lleure SA, és una Societat Anònima Municipal, que té com objecte la construcció, promoció, gestió, administració, explotació, manteniment i millora de tot tipus d’instal·lacions i equipaments esportius, educatius, recreatius i de lleure. La prestació de serveis d’activitats, programes i esdeveniments esportius, socials, educatius, culturals, recreatius i de lleure.

 

  • OFERTA DE TREBALL

Reus Esport i Lleure SA, convoca una oferta de treball, per la contractació laboral per a cobrir una plaça de Cap de serveis tècnics, d'acord a la legislació vigent.

Funcions

Direcció, coordinació i execució del manteniment integral de totes les instal·lacions que gestiona Reus Esport i Lleure SA, i els serveis externs vinculats. Gestió i supervisió de l'equip humà de l'Àrea. Adequació de les instal·lacions a diferents necessitats i coordinació tècnica d’esdeveniments. Redacció d'informes, gestió de compres, EPIS....

Requisits

Enginyeria amb 1 any d'experiència mínima o CGFS amb 5 anys d'experiència professional acreditada. Estar en possessió del certificat de coneixements de llengua catalana nivell de suficiència (Certificat C) que expedeix la Direcció General de la Política Lingüística o alguna de les titulacions equivalents.

Formació complementària

Coneixements en redacció de projectes i elaboració de pressupostos, coneixements de sistemes elèctrics, automàtics i de telecontrol, coneixements en l'àmbit de manteniment de les obligacions legals de legionel·la, formació en manteniment higienicosanitari de les instal·lacions de risc de la legionel·la, formació de manteniment de piscines, i alt nivell d'usuari en programes informàtics de Microsoft Office i de gestió de manteniment i Autocad.

S'ofereix

Lloc estable amb contracte indefinit.

 

Interessats envieu CV: cv@rhtandem.com

Data límit presentació CV: 23/09/17


 

  • BORSA DE TREBALL

La borsa de treball de Reus Esport i Lleure, SA és una borsa activa i permanent per a l’àmbit de l’esport, el lleure i altres activitats complementàries. Per aquest motiu t’oferim la possibilitat de fer-nos arribar el teu currículum, perquè en puguis formar part.

Aquesta borsa té per objectiu cobrir les necessitats puntals de contractació, i pretén ser un primer contacte per a totes les persones que estiguin interessades en trobar un lloc de treball dins el nostre àmbit d’actuació.

BORSA DE PERSONAL AMB EL PERFIL DE LLICENCIAT/ADA EN EDUCACIÓ FÍSICA

Amb l’objectiu de cobrir necessitats puntuals de contractació amb el perfil de llicenciat/ada en educació física, Reus Esport i Lleure obre una borsa de personal.

T’oferim la possibilitat de fer-nos arribar el teu currículum perquè en formis part.

La competència general d’aquest perfil consisteix en potenciar la pràctica esportiva de la població de la ciutat, incidint en aspectes educatius i de cohesió social, mitjançant el treball en xarxa amb centres educatius, entitats, associacions esportives i agents de l’administració en el territori.

Participar en l’organització tècnica i execució activa d’esdeveniments esportius i altres encàrrecs que executa Reus Esport i Lleure, SA per compte de la Regidoria d’Esports.


BORSA DE PERSONAL AMB EL PERFIL D’AUXILIAR ADMINSTRATIU

Amb l’objectiu de cobrir necessitats puntuals de contractació amb el perfil d’auxiliar administratiu, Reus Esport i Lleure obre una borsa de personal.

T’oferim la possibilitat de fer-nos arribar el teu currículum perquè en formis part.

La competència general d’aquest perfil consisteix reproduir i transmetre informació, així com distribuir la documentació requerida a les tasques administratives i de gestió, internes i externes dels usuaris i també de les entitats, realitzant els tràmits elementals de verificació, arxiu de dades i documents pels requeriments tècnics, de conformitat a les instruccions o procediments establerts i respectant la normativa vigent en matèria de confidencialitat de dades.

Envia’ns el teu currículum a:

esterg@reusesport.cat – Departament de Recursos Humans

o fes-lo arribar a les instal·lacions de Reus Esport i Lleure SA, - Pavelló Olímpic Municipal – Carrer Mallorca, 1 de Reus.

 

 

AVÍS LEGAL

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, Reus Esport i Lleure SA,  l’informa que les dades que disposem de la seva persona han estat incloses en un fitxer de Reus Esport i Lleure amb la denominació RECURSOS HUMANS amb la finalitat de gestionar el procés de selecció.

Vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se a la següent adreça: Reus Esport i Lleure, S.A. Oficina d’Atenció a l’Usuari al carrer Mallorca, número 1, 43205 de Reus; o bé, a la següent direcció de correu electrònic: esterg@reusesport.cat